VISSZA

Terítéken a vadgasztronómia - rántott dámszarvasdió burgonyasalátával - Vári Dávid bemutatója a Boook Kiadó támogatásával

Terítéken a vadgasztronómia - rántott dámszarvasdió burgonyasalátával - Vári Dávid bemutatója a Boook Kiadó támogatásával

A fiatal, de tapasztalt vadász, Vári Dávid szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után már gyermekkora óta. Szépen, lassan kitanulta minden csínját-bínját Diana istennő mesterségének, séfként pedig vallja, hogy a bátorság a tányéron kezdődik. A magyar vadgasztronómia nagykövete hamarosan megjelenő, Terítéken című könyvével is azt szeretné bizonyítani, hogy a vadhúsoknak igenis helyük van a mindennapi táplálkozásban, és ezért még a „pörköltzónából” is érdemes kilépni.

További programok
Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és vidd haza értékes konyhai nyereményeink egyikét!

REGISZTRÁCIÓ
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!