VISSZA

Húsérlelés és szeletelés egy szinttel feljebb a megszokottól a Sous Vide Hungary jóvoltából

Húsérlelés és szeletelés egy szinttel feljebb a megszokottól a Sous Vide Hungary jóvoltából

A tökéletes steak csak háromhétnyire van Öntől. Elismerten a legjobb és legfinomabb hús a szárazon érlelt marhahús. Az érlelési folyamat során a hús rendkívüli módon puhul meg, különösen, ha kellőképpen, zsírszövetekkel márványosan átszőtt. A hosszú idő alatt, míg a hús a Dry Ager húsérlelő hűtőszekrényben függ, ízei még intenzívebbé válnak és az érlelés végére semmihez sem fogható fantasztikus aromák tűnnek fel. Illata a felerősödő aromáknak köszönhetően hol spanyol száraz érlelt sonkára hol egy kellemesen érett francia sajtra vagy frissen sült kenyérre emlékeztetnek. Az eredmény nem hasonlít a normál steakre. A hús sokkal intenzívebb ízű és puha állaga miatt szinte olvad a szájban. A nyilvánvaló titok az oxigén, a hőmérséklet és a megfelelő páratartalom kiegyensúlyozott együttesében van, amely a fehérjékben lévő enzimek átalakulását, ilyen az ínyencek számára felbecsülhetetlen értékké alakítja. A Dry Ager mellett bemutatkoznak az innovatív és megbízható Berkel szeletelőgépek is!

 

További programok
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!