VISSZA 11 ok, amiért érdemes eljönnöd a 11 éves Konyhakiállításra

11 ok, amiért érdemes eljönnöd a 11 éves Konyhakiállításra

Kiállítói szelekció
2020. 02. 27
11 ok, amiért érdemes eljönnöd a 11 éves Konyhakiállításra

Holnap nyitja meg kapuit Magyarország legszínesebb konyhai eseménye a Budapest Arénában, ahol megbízható márkák, gyönyörű bútorok, innovatív gépek, konyhatervezési tanácsok, sztárvendégek és mesterszakácsok fognak gondoskodni a felejthetetlen pillanatokról. Ha úgy érzed, még kell egy kis biztatás, hogy részt vegyél a fergeteges hétvégén, álljon itt most 11 ok, amiért tényleg érdemes kinézned február 28. és március 1. között a 11. Konyhakiállításra!

Megtudhatod, mi a modern konyha titka

A legfrissebb trendeket nem mindenki követi szemmel - szerencsére helyszíni szakértőink, valamint a megjelenő gyártók és márkák minden kérdésedre válaszolnak, ha arról van szó, mitől is lesz egy konyha igazán friss! Az év legizgalmasabb színeiről, valamint az általános konyhai irányzatokról már olvashattál blogunkban, de igazán csak akkor kerülhetsz képbe, ha személyesen ismered meg a magyar konyhai design képviselőinek legjavát.

Szakértők segítenek konyhád megtervezésében

Ha felújítás vagy építkezés előtt állsz, szinte kötelező megjelenned a Konyhakiállításon, ahol számos kiállító tart ingyenes konyhatervezési tanácsadást. A Color Naturalis Bútorok, a Tomaj Bútor Manufaktúra, valamint az RS Bútor mellett érdemes megemlíteni a Lakberendezők Országos Szövetségének profijai által vezetett tervezési tanácsadást, melyre ezen a linken tudsz előzetesen regisztrálni. Ezután nincs más dolgod, mint eljönni a Budapest Arénába, ahol egy lépéssel közelebb kerülhetsz az álomkonyhádhoz.

Testközelből ismerheted meg a legújabb konyhai kütyüket

Kiállítóink innovatív konyhai eszközei minden évben elkápráztatják a Budapest Arénába érkezőket. A páraelszívós indukciós laptól kezdve a művészeti alkotással felérő kenyérpirítón át az érintésre nyíló borhűtőkig minden izgalmas berendezéssel megismerkedhetsz a standokon testközelből - sőt, lesz, ahol ki is próbálhatod őket! De mindez csak a jéghegy csúcsa: ha szeretnél felkészülten érkezni, itt végigböngészheted az idei Konyhakiállítás páratlan újdonságait.

A leggyönyörűbb bútorokkal találkozhatsz

Manapság a konyhapultok, szekrénysorok, étkezők, csapok, mosogatók és kiegészítők a legkülönfélébb színben, anyagban és formatervezésben érhetőek el, így neked sem kell kompromisszumokat kötnöd, ha a hozzádillő konyhát szeretnéd kialakítani. Hogy ne vessz el a bőség zavarában, blogbejegyzésünkben - a teljesség igénye nélkül - összegyűjtöttük neked, kiket érdemes felkeresned a 11. Konyhakiállítás bútorgyártói és -márkái közül.

Új fényben láthatod konyhádat

A bútorüzletek sorait végigjárva sokszor nehéz dönteni, hogy az áruként felsorakoztatott termékek közül melyik passzol leginkább a konyhádba. A Konyhakiállításon pontosan erre nyújtunk megoldást, hiszen a kiállított termékek mellett tengernyi konyha- és étkezőrészlet, sőt, kompletten berendezett enteriőrök is várnak. Láthatod, hogy egy beépített sütő vagy kávéfőző hogyan simul bele a konyha arculatába, de azt is szemügyre veheted, hogy milyen hatással van a tér és a bútorzat összképére egy jól kialakított fényrendszer. Így nemcsak környezetükben láthatod a gyönyörű konyhai eszközöket, de személyesen is kérdezhetsz a márkák képviselőitől anélkül, hogy ehhez bemutatótermekbe kéne járnod.

Felfedezheted az egyszerű konyhai munka kulcsát

Hiába stílusos és hangulatos egy gyönyörűen bevilágított, ízléses színekben pompázó konyha, ha tehernek éled meg az ott eltöltött perceket. A Konyhakiállítás gyártói és márkái viszont olyan konyhai kis- és nagygépekkel lepnek meg, melyeket egyetlen céllal készítettek: hogy a konyhai munkát nyűgből szórakozássá varázsolják. Lesz itt minden a vákuumozós botmixertől kezdve becsúsztatható ajtós sütőig - csak győzz végignézni minden standot! Kezdésnek, hogy legyen miből kiindulnod, vess egy pillantást kétrészes írásunkra, ahol összegyűjtöttük neked a Konyhakiállítás legizgalmasabb konyhagép gyártóit!

Felkészítheted konyhádat az okosforradalomra

A praktikus eszközök közül 2020-ban kiemelkednek azok a háztartási és konyhai gépek, melyek valami pluszt hoznak életedbe beépített okosfunkcióikkal. Ezek az eszközök alapjaiban változtatják meg nemcsak a konyháról, de a saját otthoni munkádról alkotott képet, hiszen segítségükkel a kényelem új dimenzióját ismerheted meg. A Bosch, illetve a NEFF HomeConnect készülékeit semmiképp ne hagyd ki az idei Konyhakiállításon, de Serie6 kamerával felszerelt hűtőktől, valamint az egymással kommunikáló okosszárító és mosógéptől is eltátod a szádat, ezt garantáljuk!

Sztárséfektől és mesterszakácsoktól leshetsz el fogásokat

Ahogy minden évben, az idei Konyhakiállításon is számos meglepetésvendég, a gasztrovilág legismertebb hazai arcai és neves mesterszakácsok gondoskodnak majd a hétvége felejthetetlen pillanatairól a Bosch Nagyszínpadon. Tóth Szilárd, a SALT séfje, Wossala Rozina, Borbás Marcsi, Jókuti András, Steiner Kristóf, Jancsa Jani, Mautner Zsófi - csak, hogy egy párat említsünk a 2020-as Konyhakiállítás VIP vendégei közül, de ez még közel sem a teljes létszám. A részletes színpadi programokról itt olvashatsz - kattints, nézd végig, mi az, amit semmiképp se hagynál ki, és gyere el a Budapest Arénába a hétvégén!

Programok és sztárvendégek várnak a standokon is

Színes programokat természetesen nemcsak a Bosch Nagyszínpadon, hanem az egyes standokon is tartogatunk számodra. Izgalmas termékbemutatók és sztárok a Delimano standon, sütisütés, Bede Robi dedikálása, főzőshow a Whirlpoolnál, közönségtalálkozó a Bosch nagyköveteivel, Wossala Rozinával, Borbás Marcsival, Dobó Ágival és Németh Ádámmal, valamint a szőnyegkészítés titkai - ezek és még sok meglepetés vár, ha február 28. és március 1. között eljössz a Budapest Arénába.

Friss színt hozhatsz otthonodba

A Konyhakiállításon elsődleges célunk, hogy a megjelenő márkák és forrdalami ötleteik inspiráljanak téged: olyan konyhai megoldásokkal találkozhatsz, melyekre álmodban sem gondoltál, hogy konyhádban helye van. Egy-egy izgalmas stand láttán azonban felébredhet benned a vágy, hogy kipróbálj valami újat. Ilyen a konyhai szőnyegek kérdése is, mely elsőre mindenkinek szokatlannak tűnhet, de bízunk abban, hogy a 11. Konyhakiállításon rájössz majd, hogy egy gyönyörű szőnyegnek igenis van helye a konyhában. Beszéljenek helyettünk a szakértők: a SZETT szőnyegtervezőivel nemcsak megismerheted a konyhai szőnyegek előnyeit, de betekinthetsz a szőnyegszövés különleges világába is. Még mindig nem hiszel nekünk? Eggyel több ok, hogy személyesen is kilátogass a SZETT standjára a 11. Konyhakiállításon!

Megteremtheted a jövőt a Konyhakiállítás környezettudatos megoldásaival

Korunk legégetőbb témája a környezetvédelem és a környezettudatosság, mely életünk minden területére hatással van, s ez alól nem kivétel a konyha sem. Egy konyhát már a tervezési fázisban is környezettudatosra alakíthatunk, az építés során különös gondot fordítva az újrahasznosítható, illetve természetes alapanyagok felhasználására, de egy kész konyhába is számos megoldást hozhatunk, mellyel nem terheljük környezetünket a szükségesnél jobban. Korábbi írásainkban összefoglaltuk, hogyan tervezhetsz fenntartható konyhát, valamint, hogy milyen lépések vezetnek a hulladékmentes élethez.

+1: Minden kérdésedre választ kaphatsz az álomkonyhát illetően

Végül, de nem utolsó sorban álljon itt a legfőbb ok, amiért érdemes kilátogatnod a 11. Konyhakiállításra: nem lesz olyan kérdésed a tökéletes, modern konyha kialakítását illetően, mely megválaszolatlanul marad. Gyere ki egyedül, családoddal, gyermekeiddel vagy pároddal, és járjátok végig az izgalmas kiállítókkal, gyönyörű konyhai megoldásokkal, úttörő innovációkkal és szakértők segítségével tarkított Budapest Arénát, és találjátok meg a hozzátok illő konyhát. Várunk holnaptól, február 28-tól március 1-ig a 11. Konyhakiállításon!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!