VISSZA A kőbe vésett végtelen design: Multistone

A kőbe vésett végtelen design: Multistone

Kiállítói szelekció
2022. 04. 10
A kőbe vésett végtelen design: Multistone

Maradandót alkotni - ezzel a mottóval indult el 30 éve a kis kőfaragó családi vállalkozás története, mely napjainkban Multistone Center néven ismert. Tevékenységük központjában a technikai kövekből készített konyhapultok gyártása, a mosogatók, csaptelepek és nagy méretű, lapos burkolatok kereskedelme áll, azonban az eltelt évek alatt a márka által nyújtott megoldások szorosan összefonódtak az enteriőrtervezés fogalmával, amit a folyamatos technológiai megújulásnak és alkotói hozzáállásnak köszönhetnek. Az idei Konyhakiállításon egy makulátlan és strapabíró felületet, valamint a prémium mosogatók világát ismerheted meg közelebbről. Hogy mitől is olyan különlegesek a Multistone újdonságai, és mit érdemes tudni az eseményen bemutatásra kerülő márkák innovatív termékeiről, alábbi cikkünkből megtudhatod!

The 1810 Company

Napjaink csúcstechnológiás, okos eszközeinek világában nem mindig kap elegendő figyelmet a konyhai mosogató egy új konyha kialakításakor vagy éppen a régi felújításakor. Figyelmünket gyakran leköti a tökéletes multifunkciós tűzhelyek, a csendes, energiatakarékos hűtőszekrények és az egyedi igényekre szabott kisgépek közti szemezgetés, azonban egy jól átgondolt és alaposan megtervezett enteriőrben kulcsszerepe lehet egy elsőrangú mosogató medencének is, melyet naponta számtalanszor használunk. A The 1810 Company prémium minőségű mosogató medencéknek és a hozzájuk illő modern csaptelepeknek köszönhetően már ezen a téren sem kell kompromisszumot kötnöd.

A The 1810 Company elegáns és időtlen stílusú mosogató- és mosdókagylói időtálló ékességei lehetnek az otthonodnak. Sokszínű kollekcióiknak és egyedien kombinálható elemeiknek köszönhetően a márka kiváló választás azok számára is, akik individuális projektekhez keresnek egyedi kivitelezésű mosogató medencét.

A vas, króm és nikkel ötvözetből készülő rozsdamentes acél, réz, fegyverszürke és arany színekben egyaránt elérhető fém mosogatómedencék igen népszerűek - nem csoda, hiszen könnyű, olcsó és tartós megoldást kínálnak. Jól illeszkednek bármilyen környezetbe, például kő, kerámia, kvarc- vagy gránit pulttal is kombinálhatók.

A tradicionális stílus szerelmesei lenyűgözően fényes angol kerámia mosogatókat is találnak a kínálatban. Ha viszont különlegesebbet szeretnél, mint a kerámia vagy a rozsdamentes acél, akkor az egyre nagyobb teret hódító gránit mosogatók adhatnak új színt és karaktert az otthonodnak. A 86%-ban gránitőrleményből és 14%-ban akrilból készült mosogatók rendkívül tartósak, így ellenállnak a mindennapi konyhai használat kihívásainak: nem porózusak, hő-, folt-, karc- és ütésállók is egyben.

Silestone

A Silestone egy 94%-ban természetes kvarc felület, mely kiemelkedően kemény és ellenálló. Szemet gyönyörködtető kvarc színeivel, anyagaival és páratlan minőségével a lakás bármely pontjának dekorálására alkalmas, azonban különleges tulajdonságai leginkább konyhai munkapult és a fürdőszobai felületek kialakításakor tudnak érvényesülni. Egyedülálló homogenitása, valamint a kvarc és gyanta elegyéből adódó porózusmentessége garantálja a maximális higiéniát, rugalmasságának köszönhetően pedig nem csupán egyenletes felületekhez, hanem bonyolultabb szerkezethez is felhasználható.

A Silestone karcmentes, antibakteriális felülete rendkívül könnyen tisztítható, azonban fontos, hogy hypot és annak származékait, valamint dörzshatású szivacsot kimondottan tilos használni ezen pultok takarítására, mivel a hypo még 12 óra múlva is marhatja, a dörzsszivacs pedig sértheti! Ha ezt az alapszabályt betartod, hosszú évekig változatlan minőségben élvezheted a látványt.

Az ország legnagyobb technikai kő raktárkészletét kínáló Multistone európai szintű kőfaragó üzemébe időnként te is beleshetsz, április 22-24. között viszont biztosan megtalálod válogatott szelekciójukat a Budapest Arénában, a Konyhakiállításon. A kedvezményes árú belépődet itt beszerezheted, az eseményig pedig kövess minket Facebookon és Instagramon, ahol folyamatosan friss tartalmakkal jelentkezünk!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!