BACK

Ardiente

Küldetésüknek tekintik, hogy csempéikkel vibráló, kreatív, lendületes, de mégis barátságos életérzést hozzanak el az otthonokba. A spanyol életérzés számukra egyenlő a szenvedéllyel, a boldogsággal, az élet apró örömeinek megélésével. Ezt az érzést igyekeznek átadni a csempéikkel, hogy az otthon, igazi otthon legyen. A bemutatótermeikben 9 spanyol gyártó kínálatát lehet megtalálni. Az exkluzív és különleges választékot 60 felépített fürdőszobán és további felburkolt jeleneten keresztül mutatják be, több száz nagy méretű burkolt fotós panellel kiegészítve. A hatalmas raktárkészletük miatt, pedig azonnal haza is vihető egész Spanyolország, legalábbis kerámia mozaikok formájában.

Szolgáltatásaink:
Nagy választékot kínálnak több tízezer termékből és sokból azonnali kiszolgálást raktárról.
Felhasználási és műszaki tanácsadást (akár helyszíni bejárás alapján) végeznek és a kivitelezés során felmerülő problémákat haladéktalanul megoldják.
Az építkezésekre mintaanyagokat helyeznek ki, külön vevőkezelést végznek, lakásokra, helyiségre bontva is átadják az árut és együttműködnek a kivitelezőkkel az építkezés teljes ideje alatt.
Egyéni igényeket is kiszolgálnak, lakberendezőt és belsőépítészt ajánlanak, illetve 3D-s látványterveket készítenek. 
 

Thank you, you have successfully subscribed to the newsletter!
An error occurred! (0)
Newsletter
Sign up to our newsletter to receive news and firsthand information about the expo
Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!


Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!