BACK

A Mátra kapujában Gyöngyösön, az Ében-H Kft. 1990 óta készít bútorokat az ország minden pontjára. Ennyi idő alatt kellő tapasztalat és számtalan sikeres munka áll a hátuk mögött. Néhány fős kisvállalkozásként kezdték és egy jóval nagyobb, több főt is foglalkoztató céggé nőtték ki magukat.

Fő profiljuk a tömörfából készített klasszikus bútorok és belsőépítészeti munkák, valamint a modern furnéros és festett bútorok gyártása.

Munkáik között megtalálható szállodák és éttermek bútor és belsőépítészeti kivitelezése is. Bizonyították tehát, hogy cégük a nagyobb kapacitású megrendeléseket is sikeresen tudja teljesíteni, mégpedig ugyanolyan minőségben, mint egy kisszériás termék esetében.

A vállalkozás 2010-ben egyedi konyhabútorgyártás kategóriában elnyerte a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ® kitüntető címet.

Látogasson el standjukra, ahol segítenek megtalálni mindenkinek a saját ízlésének megfelelő bútort, melynek megtervezését akár együtt is végezhetik. A megálmodott bútorról számítógépes látványterv készül, ami élethűen ábrázolja leendő bútorát. Ügyfeleik, több márkának a beépíthető készülékeiből választhatják ki a számukra megfelelő típust.

WEBSITE
www.eben-h.hu
CONTACT
06 37 301 613
06 20 447 7127
eben@t-online.hu
PLACE
Bemutatóterem és üzem: 3200 Gyöngyös Ipar u. 3.
Thank you, you have successfully subscribed to the newsletter!
An error occurred! (0)
Newsletter
Sign up to our newsletter to receive news and firsthand information about the expo
Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!


Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!