BACK

A kíméletes, a különböző grill, vagy barbecue hőtartományokban precíz hőszabályozáson alapuló, minőségi, zárt rendszerű sütők Amerikában, Nyugat-Európában már évtizedek óta hódítanak.

A GRILLTÁRSASÁG Kft. 2015-ben tűzte ki céljául, hogy hozzáférhetővé teszi hazánkban is ezeket az igényes sütő féleségeket, és kiegészítőiket, a piacvezető világmárkákat.

Mára a GRILLTÁRSASÁG nemrégen megnyílt szakáruháza Közép-Kelet Európa legnagyobb és legnagyobb választékú BBQ és GRILL szaküzlete, amelyikben az igényes szabadtéri sütés műfajainak rajongói minden szükséges eszközt megtalálnak a füstölő faforgácsoktól a profi hőmérőkön, az öntöttvas dutch oven edényeken keresztül a vezető amerikai kamado kerámia sütő márkákig.

  • A szakáruházban bemutatják az összes terméket, gömbgrilleket, töltényszmokereket, nehéz „tüzérségi” vastag falú ofszet szmokereket, kemencének is használható univerzális és öntisztuló kerámia, úgynevezett kamadó sütőket, és a legszélesebb választékú gázüzemű grilleket. Ezek mindegyike a világ piacvezető márkái a maguk műfajában.

  • Munkatársaik nagy tapasztalatokkal rendelkeznek, legyen szó akár direkt, vagy indirekt klasszikus grillezésről, a trendi alacsony hőfokú lassú barbecue-zásról, a pizza sütésről, vagy a dutch ovenben, öntöttvas edényben készülő szabadtűzi egytálételekről. Szívesen és lelkesen mesélik el a tudnivalókat és adnak tanácsokat mindenkinek, aki a téma iránt érdeklődik.

  • Web áruházukban kategorizálva áttekintést adnak minden termékről a faszén féleségektől a kiegészítőkön, fűszereken és szószokon át a különböző sütőkig. Itt rengeteg olvasmányos, hasznos  grill és barbecue tudnivalót is találhatnak.

  • Hatalmas készleteikből általában minden termékük azonnal megvásárolható akár készpénzre, átutalásra, vagy áruhitelre is.

Várják szeretettel a GRILLTÁRSASÁG-nál, ismerje meg termékeiket és vigye haza az Ön számára legmegfelelőbb grill, vagy barbecue sütőt, az új családtagot, melyben sütve minden rokont és barátot eddig nem ismert minőségű  grill ételcsodákkal kápráztathat el.

Thank you, you have successfully subscribed to the newsletter!
An error occurred! (0)
Newsletter
Sign up to our newsletter to receive news and firsthand information about the expo
Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!


Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!