BACK

A MediaMarkt több mint 40 éves műszaki kiskereskedelmi tapasztalattal rendelkező cég, Magyarországon több mint 25 éve a piac egyik vezető szereplője, márkaneve összeforrott a megbízhatósággal, a szakértő munkatársak nyújtotta segítséggel, a széleskörű szolgáltatások biztosításával, valamint a magas színvonalú vásárlói élménnyel. Az omnichannel üzleti modellnek köszönhetően a meghatározó online jelenlét mellett 36 áruház várja országszerte a vásárlókat.

A fenntarthatóság az egyike annak a négy alappillérnek, amelyre a cég stratégiája épül (vásárlási élmény, használati élmény, külső behatások/fenntarthatóság, munkavállalói élmény), ezért ez a szempont a működésének minden szintjén megjelenik. A MediaMarkt beszerzési stratégiájába az energiahatékony készülékek mellett kiemelt szerephez jutnak az igazoltan fenntarthatónak minősített termékek, amelyeket “Better Way” emblémával különböztetnek meg a kínálatukban.

A 2023-as Konyhakiállításon a MediaMarkt a szervezőkkel közös standdal lesz jelen a helyszínen, ahol egy energiatakarékos konyhai gépekből álló bemutató konyhát nézhetnek meg a látogatók.

Thank you, you have successfully subscribed to the newsletter!
An error occurred! (0)
Newsletter
Sign up to our newsletter to receive news and firsthand information about the expo
Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!


Follow us
Follow us on social media for more news and inspiration.bClick here and get ready for the Kitchen Show with us!