VISSZA

Candy: Sikertörténet az első mosógéptől a Wi-Fi kapcsolatú készülékekig. A Candy gyártotta az első olasz mosógépet 1945-ben, az ötvenes évek végén pedig feltalálta a modern, elöltöltős mosógépet, amely Olaszországban a mosás szinonimájává vált. Ma már egy nemzetközi márkáról beszélünk, nagyméretű, szabadon álló és beépített készülékek széles választékát kínálja, amelyek a legfejlettebb technológiákat foglalják magukba, funkcionális kialakításúak és olasz dizájn szerint készültek.

A Candy küldetése az évek során nem változott: megfelelni a fogyasztók igényeinek innovatív, ugyanakkor könnyen használható és kedvező árfekvésű termékekkel. A márka folyamatos fejlesztést végez az életminőség javítását célzó, könnyen használható rendszerek területén. A mai digitális világban a Candy megnyitotta kapuit az újfajta életmódot képviselő készülékek előtt, amelyek közvetlen, egyszerű és intuitív módon használhatók és kezelhetők. A Candy létrehozta a Wi-Fi rendszeren keresztül csatlakoztatott készülékek első teljes termékcsaládját, amely a távolból képes a felhasználókkal kommunikálni, így könnyítve meg életüket.

A Konyhakiállítás alkalmából most 10% kedvezményt biztosítunk a kedves látogatóknak, amely bármilyen Candy készülék vásárlása esetén érvényes a SVEA Konyhastúdióban – a kuponért és további információkért látogasson el standunkra!

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!