VISSZA

Ünnepelj a Gorenjével a Konyhakiállításon, hiszen idén 70 évesek!

Hét évtized: a Gorenje ennyi ideje dolgozik azon, hogy a legjobb háztartási gépek kerülhessenek az otthonodba. Saját fejlesztésű termékeik a legkorszerűbb technológiák felhasználásával készülnek, egyes termékcsaládok tekintetében olyan világhírű dizájnerek közreműködésével, mint Ora-Ïto vagy Karim Rashid. A formatervezés náluk nem csupán a háztartási gépek szerepére és minőségére tér ki: céljük nemes egyszerűséggel az, hogy termékeiket öröm legyen használni. A „Life Simplified” koncepció jegyében arra törekszenek, hogy az általuk kínált funkciók ne csupán hangzatos extra oldalak legyenek a használati utasításban, hanem valódi segítséget nyújtsanak a hétköznapokban. A Konyhakiállításon az idei évben ennek szellemében számos innovatív háztartási eszközük mellett többek között a francia ajtós és az amerikai stílusú, ConvertActive technológiával is rendelkező Multidoor hűtőszekrényeiké a főszerep. Az egyszerű, intuitív megoldásaik segíteni fognak neked, hogy csökkentsd környezeted komplexitását, időt takaríthass meg, kiemelkedő felhasználói élményben legyen részed és még több örömet élhess át. Gorenje. Life Simplified.

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!