VISSZA

A színek inspiráló ereje a Konyhakiállításon

A mai napig minden KitchenAid készülékek lényegét a gondos kivitelezés, tartósság, kifinomult anyagok, masszív jelleg és a részletekre való aprólékos odafigyelés jelentik. Az ikonikus és időtálló design mellett a márka neve mára összeforrt az extravagáns és különleges színek szabad és bátor alkalmazásával, ezzel is exkluzív karaktert kölcsönözve konyhai gépeinek.

Egyedi külső mellett azonban van egy másik nagyon fontos szempont is: KitchenAid szakemberei tisztában vannak azzal, hogy a színek hatással vannak érzelmi állapotunkra, képesek arra, hogy előcsalogassa belőlünk kreatív alkotó énünket, ösztönözzön bennünket a mindennapokban és persze a konyhánkban is.

2023-as Konyhakiállításon a márka célja, hogy különleges színkollekciókon keresztül, szakértőik segítségével bevezesse az érdeklődőket ebbe az egyedülálló esztétikai és gasztronómiai körutazásba. Fedezze fel a színek pozitív és inspiráló hatását és látogasson el a KitchenAid standjához. 

 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!