VISSZA

A prémium konyhai kisgépeket gyártó Sage idén 90 éves. A márka alapvető stratégiáját a világ legjobb konyhai készülékeinek tervezése és fejlesztése alapozza meg. Folyamatosan képes valódi innovációt felmutatni, mindezt a Sydney-ben működő termékkutatási- és fejlesztési központban valósítja meg, mely Ausztrália egyik legnagyobb ipari formatervező központja. A Sage kutatás-fejlesztési csapatának több mint 100 aktív szabadalma van, nemzetközi design díjainak száma pedig meghaladja a 40-et!

Az élelmiszerek átfogóbb megismerésével, illetve azok fogyasztókra gyakorolt hatásával olyan megoldást kínálnak, amelyek kiemelten értékesek az emberek számára. A rozsdamentes acélból készült termékei prémium (ételkészítési) élményt ígérnek például a kávékészítés, a grillezés, a gyümölcspréselés, a lassúfőzés vagy épp a fagylaltkészítés területén.

WEBOLDAL
www.sagehu.hu
ELÉRHETŐSÉG
Fast Hungary Kft.
https://www.facebook.com/sagehungary
https://www.instagram.com/sage_hungary/
ITT TALÁLOD
2310 Szigetszentmiklós, Kántor u. 10.
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!