VISSZA

A Thermomix TM6 már 18 konyhai eszközt helyettesít, és így már szinte gyerekjáték a főzés. 

Hogy mit is csinál pontosan a Thermomix? Szuvidál, fermentál, főz, kever, aprít, emulgeál, lassan főz, mér, párol, turmixol, melegít, őröl, habot ver, karamellizál és dagaszt. Idő, energia és pénz is spórólható a készülékkel, hiszen nem kell a tűzhely mellett állni, a Thermomix önállóan főz. A toronyfőzésnek köszönhetően pedig egyszerre több étel is készíthető.
 
Thermomix készülékével közvetlenül hozzáférhetsz a világ legnagyobb receptkönyvtárához, amely több mint 90 000 db, a világ minden tájáról származó receptet tartalmaz. Megtervezheted étkezéseidet és elkészítheted a bevásárló listád is egy helyen. Az innovatív Irányított Főzés funkcióval a Thermomix gondoskodik a receptjeid minden lépéséről – a főzés még soha nem volt ilyen egyszerű! Nyisd meg a Cookidoo applikációt válaszd ki az elkészíteni kívánt ételt és engedd, hogy a Thermomix megfőzzön helyetted, így az élet vidám dolgaival foglalkozhatsz a főzés helyett! Jöhet egy finom olasz vacsora és egy francia desszert egy nehéz nap után?  

A Thermomix és a Cookidoo előre beállítja az egyes lépések idejét és hőmérsékletét, hogy neked csak egyszerűen hozzá kelljen adnod az összetevőket, és megnyomhasd a „Tovább” gombot. Megalkothatsz és elkészíthetsz saját recepteket is. A Thermomix pontos, állandó hőmérsékletet biztosít, amelyet az érintőképernyő és a gomb segítségével könnyen lehet beállítani. Mivel a keverést ellenőrzi maga a gép, így semmi sem ragad le vagy ég meg a keverőedényben.
 
A Thermomix mögött áll egy közösség, akik minden nap használják a készüléket, recepteket, tapasztalatokat, tippeket osztanak meg egymással. Főzőklubjaikra sok szeretettel várják a már meglévő Thermomix felhasználókat, valamint a készülék iránt érdeklődőket.
 

 

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!