VISSZA

Europarkett – Ingyenes tanácsadás és kedvezmények

Europarkett – Ingyenes tanácsadás és kedvezmények

Az Europarkett Áruház több évtizedes szakmai tapasztalatával segít, hogy a legtöbbet hozza ki otthonából!

A szakmai csapat ingyenes, testreszabott és akár egyéni tanácsadást is tart a kiállításra látogatóknak. Segítik a megfelelő vízálló laminált, vinyl vagy SPC burkolat kiválasztását és ismertetik a telepítés fázisait, igény esetén pedig bevált szakembert, kivitelezőt is ajánlanak. Látogasson el az Europarkett standjára, és tegye fel kérdéseit! Az ingyenes tanácsadás mellé egyedi kedvezmények is járnak, ráadásul a 2024-es év izgalmas SPC és laminált újdonságai is az Europarkett standján kerülnek bemutatásra. A gyárilag alátéttel és alátét nélkül is elérhető SPC kollekciók, széles szín és minta választékával várja lakossági és közületi érdeklődőit. Laminált padlók variálható tulajdonságokkal és azonos színben! Válassza ki a helyiségnek adottságainak megfelelő vízálló vagy hagyományos kialakítású laminált padlót ugyanabban a színben, és alakítson ki egységes felületeket! Fedezze fel a BerryAlloc halszálka padlók végtelen variálhatóságát,a minek csak a kreativitása szabhat határt! Készletről, akár élettartam garanciával is!        

További információkért és hasznos tanácsokért, böngéssze az Europarkett.hu -t vagy látogasson el személyesen az Europarkett áruházába.
 

További programok
Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és nyerd meg a 2,5 millió Ft értékű egyedi gyártású konyhabútort az N’Kara Bútor jóvoltából, vagy további értékes nyereményeink egyikét!

REGISZTRÁCIÓ
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!