VISSZA Konyhai trendhatározó 2019

Konyhai trendhatározó 2019

Konyhatrendek
2019. 01. 22
Konyhai trendhatározó 2019

A konyha az egyik legizgalmasabb helyiség otthonodban. Egy olyan tér, ahol nagyon nem mindegy, mi hova kerül, hogyan harmonizálnak az elemek, színek, felületek, hogy milyen érzéssel tölt el, ha belépsz és nekilátsz a kitűzött teendőknek. Összegyűjtöttünk néhány olyan meghatározó, időtálló trendet a 2019-es évre, amelyekből szemezgetve kiválaszthatod a személyiségedhez leginkább illő megoldásokat, hogy a következő konyhád igazán stílusos legyen!

Tiszta vonalak, rejtett tárolás

Az ergonomikus elrendezés, és ezen belül különösen a tárolás az egyik legfontosabb kihívás a tökéletes konyha kialakításakor. Legyen szó kis, közepes vagy grandiózus konyháról, szinte mindenki találkozott már a „na, ezt mégis hova tegyem” örök kérdésével. A Konyhakiállításon szerencsére számtalan izgalmas és praktikus megoldással találkozhatsz majd, ami megkönnyíti kedvenc eszközeid, gépeid és kellékeid elhelyezését, addig is bizton állíthatjuk, hogy a letisztult vonalak és a rejtett tárolók népszerűek lesznek 2019-ben. Ezeknek köszönhetően feltűnésmentesen maximalizálhatod a szabadon felhasználható helyet a konyhádban, mindeközben pedig gyönyörködhetsz a csodaszép, összefüggő felületekben.

Természetes anyagok

Az elmúlt pár évben megfigyelhető, hogy a természetes anyagok visszakövetelik helyüket az urbánus otthonokban is. Az egyre erősödő fogyasztói tudatosságnak köszönhetően továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek a természetazonos anyagok, és az azokból kiinduló ipari és műszaki megoldások, melyekkel nem csupán fenntarthatóbb, de összességében harmonikusabb élettereket teremthetsz magad körül. Natúr fafelületek, gyönyörű természetes kövek és kompozitok egész arzenáljából válogathatsz, melyek nem csupán egyedi, stílusos és megnyugtató hangulattal ajándékoznak meg, de kiemelkedő minőségüknek és tartósságuknak köszönhetően hű társaid lesznek hosszú távon.

Digitális technológiák, okoskonyhák

A technológiai fejlődés nyomán számtalan izgalmas konyhai eszköz és megoldás született, melyek nem csupán kényelmesebbé teszik a mindennapjaidat, de egy egészen új világot nyitnak meg előtted, tele lehetőséggel. Ennek köszönhetően olyan eljárások és kellékek váltak elérhetővé, melyekkel saját otthonod mesterszakácsa lehetsz: karnyújtásnyira kerülnek a zamatos sous vide vagy éppen a hosszan, szárazon érlelt omlós húsok, a tökéletesre sütött kenyerek vagy éppen az egészséges, roppanós és vitaminban gazdag zöldségek. Az okoskonyhákban valódi karmesterként állíthatod be hűtődet, sütődet vagy kávéfőződet, hogy a napi rutinod még zökkenőmentesebb legyen. A Konyhakiállításon bemutatott újdonságok közt biztos találsz kedvedre valót!

Matt fekete szín

A fekete az új fekete! Legyen szó egy-egy fekete finish-ről, komplett bútorfrontról vagy konyhaszekrényről, a fekete idén is hódít a konyhákban. A misztikus mélységet adó szín elegáns, időtálló, és igazán különleges karaktert kölcsönöz a konyhádnak, matt borítással kombinálva pedig nem csupán a felület tapintása lesz mesés, de a takarítással is könnyebb dolgod lesz. Sőt, akkor is bátran dönthetsz a fekete mellett, ha kisebb méretű a konyhád! Az elmúlt évek tapasztalatai ugyanis cáfolták azt a közkeletű elképzelést, miszerint a fekete optikailag szűkíti a teret, a megfelelő – tervezői segítséggel kiválasztott – világos színekkel, természetes (például fa) anyagokkal és fényekkel lazíthatod az összhatást, az ügyesen kiválasztott kontrasztokkal otthonossá teheted a teret.

A trendek jönnek és mennek, de egy dolog örök: a konyha mindig is az otthonod szíve marad. Egy hely, ahol fontos és szép pillanatokat élhetsz meg egyedül, párosban vagy akár nagyobb társasággal. Ezért is olyan fontos, hogy olyan legyen, amilyennek szereted: kényelmes, funkcionális és otthonos. Ennek szellemében gyűjtjük össze évről évre a legjobb konyhai márkákat és megoldásokat a Konyhakiállításon, hogy te is megtalálhasd álmaid konyháját! Gyere el 2019. március 1-3. között a Budapest Arénába, és inspirálódj velünk!

VISSZA
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!