VISSZA

Mennyei szarvasgombás rizottó, borsókrémleves, görög piték és tarte-ok készülnek a Gorenjénél

Mennyei szarvasgombás rizottó, borsókrémleves, görög piték és tarte-ok készülnek a Gorenjénél

A Gorenje 15a számú standjánál az esemény mindhárom napján főzőbemutatókon lesheted el a legjobb konyhai trükköket profiktól. Velünk lesz Fellegi-Penyigei Szilvia food stylist, a Food Revolution, Bereznay Tamás séf és László Lili cukrász is. Mutatjuk a menetrendet!

  • Péntek 11 órától Fellegi-Penyigei Szilvi ’Tányéron a tavasz’ előadásában bemutatja, hogyan készíthetsz tökéletes ételfotót otthon. 
  • Péntek 13 órától a Food Revolution bemutatóján felfedjük a szarvasgombás rizottó titkait.
  • Szombaton 11 órától Bereznay Tamás készít mennyei görög pitéket.
  • Szombaton 13 órától László Lilivel tekintünk be a mini piték, azaz a tarte-ok világába.
  • Vasárnap 11 órától pedig szintén Bereznay Tamásé lesz a porond.
  • Vasárnap 13 órától pedig Mirelle Konyhája vár az "Amikor a nonna mégse tésztát főz" előadáson olasz rizs salátát készít Wessely Márta

Inspirálódj, tanulj, kérdezz bátran a szakértőktől, és fedezd fel a Gorenje legizgalmasabb újdonságait egy füst alatt!

A Food Revolution azért jött létre, hogy minőséget képviseljen, hogy megmutassa, a házhozszállítást lehet jól csinálni és igenis élmény. Hogy a kiszállított étel világában kompromisszumok nélkül lehet a látványt, az ízeket és a minőséget a budapesti top bisztrók színvonalán képviselni. Minden kiszállított ételük egy gasztronómiai műtárgy.

Fellegi-Penyigei Szilvia food stylist, ételfotós. A food styling történetmesélés - és ő imádja a jó storykat! Minden történetnek van főhőse, ez az ő munkájában az étel. A mellékszereplők pedig mind azt segítik elő, hogy a főszereplő a lehető legjobb alakítást nyújtsa. A kiállításon bemutatja, hogy teljesen egyszerű kiegészítőkkel hogyan tudunk különleges, harmonikus és étvágygerjesztő ételeket készíteni. 

Bereznay Tamás, a Korhely Étterem konyhafőnöke gyerekkora óta imád főzni. Inaséveit az Átrium Hyatt konyháján kezdte, később a Pertuba került. 2001-től 2010-ig a Kárpátia Étterem konyhafőnöke volt. Sólyom László köztársasági elnök mellett számos ország vezetőjének főzött már. Károly brit herceg, I. János Károly spanyol király, Károly Gusztáv svéd király, George Bush és Vladimir Putyin is vendége volt. A konyha ördöge című étterem-realityben kíméletlenül kritizáló séfként rázott gatyába lepusztult éttermeket.

László Lili imád sütni és főzni. 2018-ban megnyerte a világszerte ismert gasztroversenyt, a magyarországi MasterChef Juniort. Nagyon fontos számára az egészséges táplálkozás, de a sütés a nagy szerelme.

További programok
Regisztrálj ÉS NYERJ!

Regisztrálj, és nyerd meg a 2,5 millió Ft értékű egyedi gyártású konyhabútort az N’Kara Bútor jóvoltából, vagy további értékes nyereményeink egyikét!

REGISZTRÁCIÓ
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál a hírlevélre!
Hiba történt (0)
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értesülj elsőként a kiállítást érintő hírekről és információkról!
Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!


Kövess minket!
Érdekes és szórakoztató tartalmakért kövess minket social média felületeinken is! Kattints, és hangolódj az eseményre velünk!